Onsdag12.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Karin Ahlzén blir projektchef i Skärholmen

Publicerad: 12 Maj 2017, 10:37

Karin Ahlzén.

Foto: Stockholms stad.

Stockholms stads projekt “Fokus Skärholmen” – med 4 000 nya bostäder som mål, har rekryterat Karin Ahlzén som projektchef. Hon är arkitekt, och har bland annat jobbat som fastighetsutvecklare på Akademiska Hus.


Ämnen i artikeln:

Fokus SkärholmenStockholm

Stockholms stads projekt “Fokus Skärholmen” – med 4 000 nya bostäder som mål, har rekryterat Karin Ahlzén som projektchef. Hon är arkitekt, och har bland annat jobbat som fastighetsutvecklare på Akademiska Hus och som kontorschef för White Arkitekter i Stockholm.

I projektet har man använt sig av flera nya metoder för bostadsbyggande, bland annat genom så kallade Stockholmshus och en planprocess där man testar att använda sig av så kallade ankarbyggherrar.

– Fokus Skärholmen är Stockholms mest intressanta stadsutvecklingsprojekt just nu. Jag ser fram emot att bidra till utvecklingen mot en levande och trygg stadsdel, säger Karin Ahlzén.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Fokus SkärholmenStockholm

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.