fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Kåpan norpar trio från SBB – stärker upp teamet i väst

Publicerad: 16 maj 2023, 12:30

I bild från vänster: Caroline Gustafsson tillträdande fastighetschef, Karolin Skäre tillträdande teknisk förvaltare, Hanna Lundgren tillträdande förvaltare.

Foto: Helena Christersdotter

Kåpan Fastigheter har rekryterat tre nya medarbetare, däribland en fastighetschef, till bolagets nystartade verksamhet i västra Sverige. Samtliga kommer senast från liknande positioner inom SBB.

Ämnen i artikeln:

SvepetSBB Fastigheter

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Kåpan Fastigheter har nu öppnat ett kontor i Karlstad. Lagom till lanseringen av det nya kontoret offentliggör bolaget tre nya rekryteringar till Region Väst.

Läs mer: 3 scenarier – så kan SBB undvika konkurs

Caroline Gustafsson har utsetts till ny fastighetschef i regionen, Karolin Skäre blir teknisk förvaltare och Hanna Lundgren blir ny förvaltare. Samtliga har haft liknande positioner inom SBB och tillträder sina nya tjänster den 1 juni 2023.

Läs också: Samhällsfastigheter: "Den största köparen blev plötsligt den största säljaren"

– Att stärka upp organisationen med ett kontor i västra Sverige är nästa steg i att ta hem förvaltningen i egen regi. Caroline, Karolin och Hanna besitter en värdefull erfarenhet och kunskap av fastigheterna och kan fortsätta bygga långsiktiga relationer med hyresgäster och samarbetspartners, säger Cecilia Vestin, vd Kåpan Fastigheter, i en kommentar.

Det var i november förra året som det blev klart att Kåpan Pensioner köper SBB:s andel av Svenska Myndighetsbyggnader för 1,4 miljarder och därmed blev ensam ägare till bolaget. I samband med förvärvet döptes bolaget om till Kåpan Fastigheter.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev