torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

John Lydholm affärsutvecklingschef på LINK

Publicerad: 11 februari 2013, 14:40

John Lydholm

Arkitektföretaget LINK arkitektur har rekryterat John Lydholm till den nya rollen som nordenchef för affärsutveckling. Han komer närmast från vd-posten på Strategisk Arkitektur.

Ämnen i artikeln:

LINK ArkitekturStrategisk Arkitektur

Rekryteringen är ett led i att utveckla en ny gemensam nordisk strategi som ska stödja en vidare expansion för företaget. John Lydholm är ekonom i botten och har under sin karriär bland annat varit europeisk marknadschef på Swedish Match och vd för textil- och designföretaget Linum. Senast kommer han från arkitektföretaget Strategisk Arkitektur där han varit vd de senaste fyra åren. Han tillträder sin nya tjänst i koncernens ledningsgrupp den 1 april.

– Att ha personer dedikerade för affärsutveckling är inte så vanligt i arkitektföretag men en självklarhet i de flesta andra typer av företag och organisationer i industri- och byggsektorn. Vi är experter på arkitektur men när det gäller strategi- och marknadsfrågor behöver vi komplettera vår kompetens., säger Siri Legernes, koncernchef på LINK arkitektur.

– Det här blir en väldigt rolig uppgift. Eftersom min roll är helt ny har jag en möjlighet att tillsammans med koncernens ledningsgrupp själv vara med och utforma både roll och strategi, säger John Lydholm.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande LINK Arkitektur

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev