Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Johanna Frelin blir ny vd för Tengbom

Publicerad: 24 september 2015, 07:42

Johanna Frelin.

Foto: Philipp Gallon/Studio Gallon

Tengbom arkitekters nya vd heter Johanna Frelin och kommer närmast från vd-posten för Hyper Island. Dessförinnan har hon innehaft flera chefspositioner inom ledningen för SVT-koncernen.


Johanna Frelin tog sin MBA på Stockholms Handelshögskola och har en Degree in Fine Arts från Luther College i USA. Hon sitter i styrelserna för SNS, Studieförbundet Näringsliv och Samhälle och tidskriften Fokus.

– Vi är oerhört glada och stolta över att ha lyckats rekrytera Johanna Frelin till rollen som vd för Tengbom. Johanna är företagsledaren med rätt vision och erfarenhet för att driva den strategiska utvecklingen av Tengbom som ledande arkitektkontor på ett sätt som gagnar såväl kunder som medarbetare, säger Magnus Sjöqvist, styrelseordförande för Tengbom.

Johanna tillträder som ny vd på Tengbom i början av 2016. Fram till dess fortsätter Gunilla Haglund i rollen som tillförordnad vd.

Redaktionen

källa: Pressmeddelande Tengbom

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.