lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Joacim Sjöberg ny vd i Castellum

Publicerad: 22 mars 2023, 07:41

Foto: Philip Wallin

Joacim Sjöberg utses till ny vd i Castellum, enligt ett pressmeddelande. Han har varit tillförordnad vd i bolaget sedan i januari.

Ämnen i artikeln:

Castellum

Johan Bahlenberg

johan.bahlenberg@bbm.bonnier.se


– Joacim Sjöberg klev fram som kandidat under processens gång och besitter stor kunskap om såväl kapitalmarknaden som branschen. Detta har Castellum stor nytta av i dessa tider med finansiell oro i omvärlden. Dessutom har Joacim Sjöberg god kunskap och insikt om bolaget från sin tid i styrelsen. Jag ser fram emot att fortsätta samarbetet med Joacim som Castellums nya vd och koncernchef, säger Castellums styrelseordförande Per Berggren.

Läs mer: Mest pressade fastighetsbolagen: ”Kommer gå en tuff vår till mötes”

Joacim Sjöberg har tidigare bland annat innehaft chefsroller på Öhman Fondkommission, Swedbank och Jones Lang LaSalle. Han har dessutom varit advokat på Mannheimer Swartling.

– Intresset för uppdraget har uppstått och växt under tiden som tillförordnad vd på bolaget. Jag ser mycket fram emot att fortsätta mitt engagemang för Castellum i rollen som vd och koncernchef. Castellum är ett stabilt och välskött bolag med fina tillgångar i såväl fastigheter som kompetens. Nu har vi en stor finansiell oro i omvärlden som vi ska möta med lika delar ödmjukhet som handlingskraft. Jag tackar för förtroendet att leda bolaget genom denna period och samtidigt rusta oss för framtiden, säger Joacim Sjöberg.

Läs mer: FI-toppens uppmaning: ”Räkna med att det kan bli sämre än man tror”

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev