torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Joachim Hallengren ny vd

Publicerad: 13 november 2015, 06:40

Joachim Hallengren blir vd och Ann-Sofie Danielsson blir CFO för NCC:s bostadsutvecklingsverksamhet från årsskiftet.

Ämnen i artikeln:

Joachim HallengrenNCCPeter Wågström

Housings verksamhet läggs i ett dotterbolag för att kunna agera som ett självständigt bolag och förbereda för en börsintroduktion. Joachim Hallengren är idag affärsområdeschef för Housing och Ann-Sofie Danielsson är CFO för NCC.

– Jag ser med stor tillförsikt på att Joachim Hallengren och Ann-Sofie Danielsson tar ansvaret för att förbereda Housing för att bli ett självständigt bolag med siktet inställt på börsen. Båda har lång och bred erfarenhet från NCC och kommer tillsammans att skapa de bästa förutsättningarna för en börsintroduktion av ett internationellt framgångsrikt bostadsutvecklingsbolag, säger Peter Wågström koncernchef på NCC.

Joachim Hallengren har arbetat i olika ledande positioner på NCC sedan 1995, senast som affärsområdeschef för Housing och dessförinnan som affärsområdeschef för NCC Property Development. Han har suttit i NCC:s koncernledning sedan 2009.

Ann-Sofie Danielsson har haft flera olika ledande befattningar på NCC där hon anställdes 1996. De senaste tolv åren har Ann-Sofie Danielsson suttit i NCC:s koncernledning och sedan 2007 har hon innehaft rollen som CFO på NCC.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande NCC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev