Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

JM stuvar om i toppen

Publicerad: 29 april 2020, 14:26

JM:s vd och koncernchef Johan Skoglund.

Foto: JM

Den första maj tillträder Mikael Åslund som chef för fastighetsutveckling på JM och tar samtidigt plats i bolagets koncernledning. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

JMJohan Skoglund

Mikael Åslund kommer att ansvara för förvärv i Stockholm, samt utveckling av hyresrätter, vård- och omsorgsboende, kommersiella lokaler samt JM@home. 

– Mikael är en utmärkt person att axla ansvaret för vår affärsenhet inom fastighetsutveckling. Hans långa erfarenhet av såväl JM som vår affär innebär god kontinuitet för verksamheten framåt, säger bolagets vd och koncernchef Johan Skoglund, i ett uttalande. 

Läs även: HR-chefen lämnar JM: ”Jag ser mycket fram emot min nya roll” 

Mikael har jobbat på JM i tjugo år och har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. De senaste elva åren har han varit regionchef för bolagets verksamhet i Stockholm.

Pär Vennerström, ansvarig för JM Bostad Stockholm, lämnar därmed över ledarskapet för JM Fastighetsutveckling till Mikael Åslund från den 1 maj. 

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

JMJohan Skoglund

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.