fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

JLL rekryterar topptrio: “Tvingas ibland ta från en konkurrent”

Publicerad: 10 januari 2020, 11:57

Linus Ericsson, vd på JLL, är nöjd över att återfå de tidigare medarbetarna. Foto: JLL

Rådgivaren JLL:s trippla nytillskott har alla tidigare jobbat på konkurrenten Cushman & Wakefield. Nu ska de leda JLL:s arbete med att ta hem fler stora affärer med internationell koppling.

Ämnen i artikeln:

JLLLinus Ericsson

Rådgivaren JLL:s trippla nytillskott har alla tidigare jobbat på konkurrenten Cushman & Wakefield. Nu ska de leda JLL:s arbete med att ta hem fler stora affärer med internationell koppling.

Det är Thomas Persson, Daniel Anderbring och Sara Vesterlund som lämnar sina tidigare jobb för att börja arbete hos JLL.

De två sistnämnda kommer närmast från konkurrenten Cushman & Wakefield och Thomas Persson har jobbat där tidigare. Han kommer närmast från rollen som chef för affärsgenerering på Magnolia bostad.

Linus Ericsson, vd på JLL Sweden, är mycket nöjd med att ha fått in tre så rutinerade rådgivare i stallet på en och samma gång. Den nyrekryterade trion har dessutom arbetat tillsammans tidigare – på Cushman & Wakefield.

– Jag tar gärna in personer som jag vet passar ihop med varandra och som delar min syn på det vi ska utveckla, säger Linus Ericsson till Fastighetsnytt.

Stora portföljer

Siktet står inställt på stora och komplexa affärer. Thomas Persson ska i sin nya roll som Head of Capital Markets Nordics leda större transaktioner på den svenska och nordiska marknaden.

– Med den här rekryteringen växlar vi generellt upp vår kompetens när det gäller större portföljer, gärna med internationella och nordiska investerare, säger Linus Ericsson.

Två av tre i din nya trio går över till er från konkurrenten Cushman & Wakefield – och alla har jobbat där förut. Hur känns det?

– Ska man rekrytera i den här branschen tvingas man ibland ta någon från en konkurrent.

Andreas Jennische
andreas.jennische@fastighetsnytt.se 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev