Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

JLL nyanställer till sitt uthyrningsteam

Publicerad: 22 september 2020, 11:07

Filip Personne och Anna-Mona Jarallah är nya på JLL.

Foto: JLL

Rådgivaren JLL tar in två nya personer för att kunna lägga mer kraft på uthyrningsaffären av kontor och industrilokaler. Den ena kommer direkt från Balder.


Ämnen i artikeln:

JLL

Det är Filip Personne och Anna-Mona Jarallah som börjar jobba för JLL. Den förstnämna kommer närmast från Balder där han har arbetat med fastighetsförvaltning och Anna-Mona Jarallah kommer direkt från KTH där hon har tagit en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad. Vid sidan av sina studier har hon arbetat på flertalet fastighets- och byggbolag, däribland JM, Veidekke och senast Cushman & Wakefield.

Läs även: Rådgivarens nya kläder

– Med Filip och Anna-Mona får vi in två duktiga och drivna medarbetare som stärker upp vårt uthyrningsteam. Med en ökad efterfrågan på större uthyrningsuppdrag blir båda ett tacksamt tillskott till oss på JLL, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing på JLL, i ett pressmeddelande.

Läs även: JLL rekryterar topptrio: ”Tvingas ibland ta från en konkurrent”

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

JLL

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.