Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Jesús Azpeitia till Tengbom

Publicerad: 22 januari 2018, 08:30

Jesús Azpeitia.

Foto: Tengbom.

Arkitektprofilen Jesús Azpeitia har rekryterats som kreativ ledare för Tengbom i Stockholm. Hans uppdrag är att stärka uttrycket och innovationen i gestaltningen.


Ämnen i artikeln:

Tengbom Arkitekter

Arkitektprofilen Jesús Azpeitia har rekryterats som kreativ ledare för Tengbom i Stockholm. Hans uppdrag är att stärka uttrycket och innovationen i gestaltningen som det heter i ett pressmeddelande. Målet är att ha skoj och höja den kreativa nivån.

Jesús Azpeitia har en bakgrund som bland annat utbildningsansvarig och proprefekt på KTH och sitter i styrelsen för Sveriges Arkitekter och Stockholms Arkitektförening. Hans fokus blir på störst på husarkitektur och i hans rollbeskrivning ingår att ”stödja ledare med målet att öka den arkitektoniska kvaliteten under designprocessen såväl som i slutprodukten. Detta kommer att genomföras genom mentorskap och uppföljningar under gestaltningsprocesserna, men även genom att gå in som gestaltningsledare i högprofilerade projekt och tävlingar,” som Tengbom skriver i sitt pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Tengbom Arkitekter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.