lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Jernhusen plockar ny marknadschef från Alecta

Publicerad: 21 mars 2023, 11:57

Cecilia Österholm.

Foto: Peter Phillips

Cecilia Österholm är ny marknads- och kommunikationschef på Jernhusen. Senast kommer hon från Alecta Fastigheter.

Ämnen i artikeln:

SvepetJernhusenAlecta

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Rekryteringen av Österholm som ny Chef Marknad och Kommunikation på Jernhusen sker i samband med att det statliga bolaget genomför organisationsförändringar på marknads- och kommunikationssidan.

Omorganisationen sker mot bakgrund av att "bolagets fortsatta utveckling och starten av flera stora projekt", som det heter i ett pressmeddelande, visat på ett behov av en organisationsförändring inom HR och kommunikation.

I samband med tillsättningen av Cecilia Österholm som ny marknads- och kommunikationschef, en tjänst hon tillträder i april 2023, lämnar bolagets nuvarande HR- och kommunikationschef Henrik Fontin sin post.

Cecilia Österholm kommer senast från Alecta Fastigheter där hon hade en liknande position. Innan dess har hon arbetat på bland annat AMF Fastigheter och Epicenter.

Hon kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Jernhusen har påbörjat en förflyttning mot en än mer aktiv stadsutvecklare.  Vi skapar stationsnära stadsdelar i flera av Sveriges största städer, det innebär många möjligheter och komplexa frågeställningar för bolaget som vi behöver möta med en fokuserad marknads- och kommunikationsavdelning. Det känns väldigt bra att få in Cecilia med hennes breda kompetens och långa erfarenhet av både marknad och kommunikation. Jag riktar ett stort tack till Henrik Fontin, Chef för HR & Kommunikation för hans insatser i bolaget de senaste åren, säger Kerstin Gillsbro, vd Jernhusen, i en kommentar

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev