lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Järfällahus rekryterar före detta narkotikapolis

Publicerad: 8 maj 2023, 07:56

Den före detta narkotikapolisen Ali Neama är ny säkerhetssamordnare på Järfällahus.

Foto: Pressfoto

Ali Neama är Järfällahus nya säkerhetssamordnare. Tidigare har han en bakgrund som bland annat narkotikaspanare inom polisen.

Ämnen i artikeln:

SvepetJärfällahusJärfälla

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Ali Neama tillträder sin nya tjänst som säkerhetssamordnare på allmännyttiga Järfällahus den 8 maj. Senast kommer han från en roll som trygghets- och säkerhetsstrateg på Sigtunahem, men dessförinnan har han en bakgrund inom Stockholmspolisen som narkotikaspanare, insatspolis och ledningsoperatör.

Som säkerhetssamordnare på Järfällahus får Ali Neama kommer han att hålla ihop bolagets arbete med säkerhetsfrågor. Han kommer att ha. både strategisk och operativa arbetsuppgifter och stötta inom olika säkerhetsfrågor kopplat till bland annat personsäkerhet, hot och våld, inbrott och intrång samt fysisk säkerhet som skalskydd och kameror.

– Vi välkomnar Ali Neama som säkerhetssamordnare. Järfällahus har flera utmaningar framför sig, inte minst när det gäller vårt stora renoveringsprojekt. Han blir en stark tillgång för oss och kommer bidra stort i arbetet med en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och i vårt arbete med ökad trygghet i våra bostadsområden, säger Jennie Sahlsten, vd på Järfällahus, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev