Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Janna Valiks efterträdare: Susann Bard

Publicerad: 23 februari 2017, 11:25

Susann Bard.

Foto: Franz Feldmanis/Boverket.

Regeringen utser Susann Bard till tillförordnad generaldirektör för Boverket när Janna Valiks förordnande löper ut den sista februari.


Ämnen i artikeln:

BoverketJanna Valik

Susann Bard har idag rollen som stabschef på Boverket, och har tidigare arbetat som handläggare och enhetschef på Statens bostadskreditnämnd (innan myndigheten 2012 uppgick i Boverket).

– Bostadsfrågan är en av regeringens prioriterade områden och det är viktigt att inte tappa tempo. Jag är därför glad för att Susann Bard, som är stabschef på Boverket, tar på sig uppgiften att leda Boverket fram till dess att rekryteringen av en ny GD är klar, säger bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson.

Regeringen har tidigare i år även gett Susann Bard uppgiften att som särskild utredare undersöka bättre förutsättningar för långsiktig finansiering av ny- och ombyggnad av bostäder samt hyres- och studentbostäder.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

BoverketJanna Valik

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.