Fredag14.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Jacob Bruzelius byter roll hos Rikshem

Publicerad: 20 Augusti 2019, 11:52

Jacob Bruzelius, Rikshem.

Rikshems finanschef Jacob Bruzelius går över till rollen som chef för analys och portföljstrategi på bolaget. Han tillträder sin nya tjänst omgående. Christina Fernström blir ny finanschef.


Ämnen i artikeln:

Jacob BruzeliusRikshem

Rikshems finanschef Jacob Bruzelius går över till rollen som chef för analys och portföljstrategi på bolaget. Han tillträder sin nya tjänst omgående. Christina Fernström blir ny finanschef. Det meddelar bolaget i pressmeddelanden.

– Jag är väldigt glad att få komma närmare fastighetsaffären igen vilket är mitt egentliga huvudområde och jag ser fram emot att få fortsätta bidra till bolagets utveckling, säger Jacob Bruzelius, chef analys och portföljstrategi på Rikshem.

Jacob har drygt 15 års erfarenhet av finans- och fastighetsbranschen och har tidigare bland annat arbetat som Director inom Global Restructuring Group på Royal Bank of Scotland. Han har arbetat på Rikshem sedan 2012.

– Vi har under en tid sett behovet av denna strategiska funktion och ökad analyskompetens i verksamheten. Vi vill att människor ska kunna växa hos Rikshem och därför känns det extra bra att vi nu kan internrekrytera Jacob Bruzelius, säger Petter Jurdell, chef affärs- och hållbarhetsutveckling på Rikshem i ett pressmeddelande.

Christina Fernström utses i samma veva till permanent finanschef på bolaget. Hon har arbetat som tillförordnad finanschef på Rikshem sedan hösten 2018.

– Christina Fernström har under sin korta tid i bolaget gjort mycket goda insatser och har blivit en uppskattad medarbetare. Hennes långa erfarenhet från finansområdet är något som Rikshem kommer att ha stor nytta av och jag är mycket nöjd med att Christina nu blir permanent finanschef på Rikshem, säger Anders Lilja, CFO på Rikshem i ett pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Jacob BruzeliusRikshem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.