Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Intea rekryterar trio - skapar nya tjänster inom hållbarhet: ”Växlar upp”

Publicerad: 2 september 2022, 07:48

Linda Schuur, hållbarhetschef på Intea, kommenterar rekryteringen till företaget.

Intea fastigheter rekryterar en ekonomichef och medarbetare till hållbarhetsteamet, skriver bolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Intea FastigheterLinda SchuurSvepet

Nya ekonomichefen Ulf Gunnarsson och kommer senast från Lassila & Tikanoja där han verkat som finance manager. På Intea kommer han att leda ett arbetslag om sju personer när han tillträder i slutet av november.

Läs mer: LISTA: Branschens mest hållbara 

Till hållbarhetsteamet har Ulrica Johansson och Abishek Khan rekryterats som hållbarhetssamordnare respektive energioptimerare - bägge två helt nya roller på Intea. Johansson kommer från Balder och Khan är nyutexaminerad fastighetsingenjör.

– Hållbarhet och energioptimering är viktiga komponenter i Inteas verksamhet och vi har som avsikt att ständigt växla upp detta arbete. I rådande tider är det såklart extra kul att även kunna rekrytera medarbetare för nya roller, säger Linda Schuur, hållbarhetschef på Intea, i en kommentar.

Mårten Arvidsson

Webbredaktör (vikarie)

marten.arvidsson@mittmedia.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.