måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Humlegården rekryterar nya chefer – tar från Grosvenor

Publicerad: 15 februari 2023, 07:07

Sanna Sultan och Katja Hansen är nya kund- och affärsområdeschefer på Humlegården.

Foto: Emil Fagander

Humlegårdens nya kund- och affärsområdeschefer heter Sanna Sultan och Katja Hansen, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetHumlegården Fastigheter

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Katja Hansen tillträdde sin tjänst redan den 1 januari och ansvarar för några av bolagets fastigheter i Stockholms innerstad. Senast kommer hon från Fasticon där hon arbetade som konsult med uppdrag för Humlegården men har sedan tidigare en bred erfarenhet inom förvaltning, uthyrning, försäljning och projekt.

Läs också: Selin mot en halv miljard i lyxprojektet på Birger Jarlsgatan

Sanna Sultan tillträder sin nya roll den 3 april. Senast kommer hon från rollen som centrumchef för SKHLM, Skärholmen Centrum, som ägs av Grosvenor. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på Newsec och Unibail-Rodamco-Westfield inom områden som platsutveckling, kundrelationer, förvaltning och marknadsföring.

– Vi vill skapa attraktiva platser och sammanhang som möter kundernas höga förväntningar. Kontorets roll är högt på agendan i alla verksamheter och vi har en nära dialog med våra kunder, med målet att skapa kontor som stödjer deras vardag på bästa möjliga sätt. Jag är mycket glad över att få välkomna Katja Hansen och Sanna Sultan till vårt team. Vi ser ett stort intresse för de platser där vi är verksamma och med sina branscherfarenheter, driv och höga ambitioner blir de starka tillskott i utvecklingen av våra kundrelationer och fastigheter, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården, i en kommentar.

Läs också: Norrland, Hong Kong och Sthlm New: ”Jag har fått prova på allt”

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev