Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Humlegården rekryterar ny projektchef

Publicerad: 17 augusti 2016, 11:11

Foto: Dreamstime.

Humlegården Fastigheter utökar avdelningen för investering och utveckling genom att anställa Niclas Erneving som närmast kommer från en tjänst på Oscar Properties.


Ämnen i artikeln:

Humlegården FastigheterOscar Properties

I oktober 2016 tillträder Niclas Erneving rollen som projektchef. Han kommer närmast från Oscar Properties där han arbetat som kostnadsstyrningschef, med ett övergripande ansvar för ekonomistyrning av byggprojekten. Dessförinnan arbetade han som projektcontroller och gruppchef på Forsen Projekt.

– Vi är i ett spännande skede med många intressanta projekt på gång, och genom rekryteringen av Niclas Erneving tillför vi en spjutspets inom ekonomistyrning till organisationen. Vi har en bred kompetens inom avdelningen för investering och utveckling, från arkitekter och civilingenjörer till ekonomer, som gör oss väl rustade inför arbetet med våra utvecklingsprojekt, säger Maria Lidström, Chef Investering och Utveckling

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.