Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hufvudstaden utökar koncernledningen

Publicerad: 27 mars 2017, 11:53

Hufvudstaden omorganiserar för att förstärka vad gäller affärsutveckling och projekt. Denna förändring innebär att koncernledningen utökas med en person.


Ämnen i artikeln:

Hufvudstaden

Hufvudstaden omorganiserar för att förstärka vad gäller affärsutveckling och projekt. Bo Wikare, vice vd och i dagsläget chef för både Affärsutveckling och Affärsområde Stockholm Östra City, kommer framöver att fokusera på rollen som Chef för Affärsutveckling och vice VD. Denna förändring innebär att koncernledningen utökas med en person.

Förvaltningsorganisationen kommer även fortsättningsvis vara organiserad i tre affärsområden, uppdelade på Stockholm, NK och Göteborg.

Anders Nygren, nuvarande chef för Fastighetsutveckling, utses istället till chef för det nya Affärsområdet Stockholm. Rekrytering av ny chef för Fastighetsutveckling, tillika medlem av koncernledningen, påbörjas omgående.

Mattias Nygårds, nuvarande chef för Affärsområde Stockholm Västra City blir chef för det nya Affärsområdet NK.

Chef för Affärsområde Göteborg är som tidigare Fredrik Ottosson.

– Denna förstärkning innebär att vår satsning på utvecklingsprojekt kan ske med ökad intensitet samtidigt som långsiktigheten och den höga kvaliteten i förvaltningen kan bibehållas och utvecklas ytterligare, säger Ivo Stopner, vd i Hufvudstaden.

Den nya organisationen träder i kraft 1 april 2017.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Hufvudstaden

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.