Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

HSB rekryterar från Bonnier

Publicerad: 18 juni 2019, 09:03

Katarina Holmgren blir ny chef för Strategisk förvaltning på HSB Stockholm. Bild: Bonnier Fastigheter

HSB Stockholm rekryterar Katarina Holmgren som verksamhetschef för Strategisk förvaltning. Katarina kommer närmast från Bonnier Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

Bonnier FastigheterHSB

HSB Stockholm rekryterar Katarina Holmgren som verksamhetschef för Strategisk förvaltning. Katarina kommer närmast från Bonnier Fastigheter, där hon varit affärsområdeschef för Bonnier Service.

– HSB Stockholm gör nu en tydlig satsning, och det känns otroligt inspirerande att få bidra till att forma nya förvaltningstjänster och affärsmodeller. Jag lockas även av HSBs starka varumärke och värderingsarbete, säger Katarina Holmgren i ett pressmeddelande.

Katarina tillträder sin nya roll efter sommaren.

– Katarinas erfarenhet av affärsutveckling, ledarskap och försäljning är värdefull i vår fortsatta utvecklingsresa. Vi arbetar målmedvetet för att bli en mer proaktiv förvaltningspartner, säger Sofie Roy-Norelid, vice vd och affärsområdeschef på HSB Stockholm i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Bonnier FastigheterHSB

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.