Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

HR-chefen lämnar JM: “Jag ser mycket fram emot min nya roll”

Publicerad: 21 januari 2020, 12:13

Helena Söderberg ska bli HR-direktör på managementbolaget Coor i Kista.

Foto: Mostphotos / JM

Efter tio år på JM så har Helena Söderberg bestämt sig för att sluta. Nu väntar ett nytt jobb som HR-direktör på Coor.


Ämnen i artikeln:

CoorJM

Efter tio år på JM så har Helena Söderberg bestämt sig för att sluta. Nu väntar ett nytt jobb som HR-direktör på Coor.

Helena Söderberg, HR-direktör och koncernledningsmedlem på JM sedan 2010, har på eget bevåg sagt upp sig från bolaget för att ta ett liknande jobb på Coor där hon ska ersätta Anders Asplund som går i pension.

– Jag kan med glädje hälsa Helena Söderberg välkommen till Coor. Helenas erfarenhet från fastighetsbranschen i kombination med hennes breda kompetens inom HR-området blir en stor tillgång för vår fortsatta utveckling, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor, i ett pressmeddelande.

Stannar på JM till sommaren

JM startar omgående en rekryteringsprocess för att ersätta Helena Söderberg. Hon kvarstår i sin befattning till juli 2020.

– Jag har haft tio år fantastiska år på JM där jag jag fått vara med och utveckla HR och dess processer. Jag har nu fått en spännande och utvecklande möjlighet i en annan bransch. Jag ser mycket fram emot min nya roll och att tillsammans med Coor utveckla verksamheten och HR vidare, skriver Helena Söderberg i ett sms till Fastighetsnytt.

Helena Söderberg har en examen i Personal och arbetslivsfrågor från Uppsala universitet och har innan tiden på JM arbetat som HR-direktör på Alstom och haft ett antal olika positioner inom HR på Skanska.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

CoorJM

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.