Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon tar över det nationella ansvaret för värdering och analys på Croisette

Publicerad: 13 oktober 2020, 06:08

Analyschefen Charlotte Norell slutar på Croisette för att gå vidare till annat jobb. Hennes ersättare rekryteras internt.


Ämnen i artikeln:

fastighetsvärderingCroisette

Det är Fitore Regjepaj, tidigare Senior Associate på Valuation & Analysis, som tar över det nationella ansvaret för enheten för värdering och analys på Croisette Real Estate Partner i Sverige, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Läs även: Croisette öppnar kontor i Uppsala: ”Fantastiskt roligt”

Fitore Regjepaj har jobbat två år på Croisette och har enligt Per Svensson, vd och grundare på Croisette bidragit med stort driv och engagemang både till affärsområdet och till bolaget i stort.

– Jag är oerhört tacksam för förtroendet och att få ta klivet som Head of Valuation & Analysis. Med Charlotte Norells goda arbete har vi redan kommit en lång väg, och jag ser fram emot att vidareutveckla värderingsverksamheten mot att bli Sveriges främsta rådgivningspartner, säger Fitore Regjepaj i en kommentar.

Läs även: Croisette anställer åtta nya medarbetare

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.