lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Hon ska bygga upp Kåpan i norr – hämtas från statlig myndighet

Publicerad: 28 mars 2023, 13:03

Cecilia Berg.

Foto: Kåpan Fastigheter

Cecilia Berg är ny fastighetschef inom Region Nord på Kåpan Fastigheter. Rekryteringen innebär att bolaget övertar förvaltningen av fastigheterna i norra delen av Sverige från SBB. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


När Kåpan Fastigheter bildades i november ifjol lät det nybildade bolaget SBB sköta förvaltningen av fastigheterna i väntan på en egen organisation. Nu har ett viktigt steg tagits på väg mot en egen förvaltning av beståndet.

Den 12 april tillträder Cecilia Berg rollen som fastighetschef för Region Nord inom Kåpan Fastigheter, som sträcker sig från Hudiksvall till Kiruna. Hon kommer senast från en tjänst som lokalförsörjningschef på Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Läs också: Lista: De har bytt jobb i branschen senaste månaden

Cecilia Berg kommer att ansvara för uppbyggnaden av Kåpan Fastigheters organisation som utgår från Sundsvall men också förvaltningen och utvecklingen av beståndet i hela norra Sverige. Den 2 maj 2023 tar Kåpan Fastigheter över förvaltningen av fastigheterna i Region Nord i egen regi från SBB.

– Vi ser fram emot att få in Cecilia i teamet. Hon är en relationsbyggare och har ett stort engagemang för såväl hyresgäster som alla runt henne. Cecilias erfarenhet och driv kommer spela en avgörande roll i att ta över förvaltningen i egen regi från SBB, säger Cecilia Vestin, vd Kåpan Fastigheter, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev