Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Hon lämnar Jernhusen för Specialfastigheter

Publicerad: 23 September 2020, 14:34

Anna Lundblad är ny bolagsjurist på Specialfastigheter.

Foto: Specialfastigheter.

Specialfastigheter har rekryterat en ny bolagsjurist som närmast kommer från Jernhusen.


Ämnen i artikeln:

Specialfastigheter

Anna Lundblad tillträder den 10 november som ny bolagsjurist på Specialfastigheter efter att de senaste åren haft samma roll på statligt ägda fastighetsbolaget Jernhusen.

– Jag ser verkligen fram emot att ansvara för juridiken på Specialfastigheter. Bolagets fastighetsbestånd är unikt och spännande och Specialfastigheter har en viktig samhällsfunktion att fylla. Det blir en intressant och utvecklande utmaning för mig att få sätta mig in i de specifika frågor bolagets affär innebär, säger Anna Lundblad, i ett pressmeddelande.

Läs även: Ny CFO på Specialfastigheter

Cecilia Vestin, affärschef på Specialfastigheter, säger om rekryteringen att Anna Lundblads breda kompetens kommer väl till pass i Specialfastigheters verksamhet.

– Hon har också en bakgrund inom den statliga bolagsvärlden med erfarenhet från compliancerapportering och bolagsformalia som är värdefullt för Specialfastigheter, säger Cecilia Vestin, i en kommentar.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Specialfastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.