Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir vice vd på SBBs nya bolag

Publicerad: 21 januari 2022, 14:41

Foto: SMB

Svenska Myndighetsbyggnader, SMB, har rekryterat Cecilia Vestin som vice vd och affärschef. SMB är ett nybildat bolag som ägs av SBB och Kåpan Pensioner.


Ämnen i artikeln:

Svenska Myndighetsbyggnader

Cecilia Vestin kommer närmast från rollen som affärschef hos Specialfastigheter och hon har dessförinnan arbetat på bolag som Jernhusen, Newsec, Vectura och Arcona. 

– Det ska bli väldigt spännande att vara en del av den fortsatta utvecklingen av Svenska Myndighetsbyggnader AB tillsammans med teamet där. Det är ett viktigt segment med kunder som jag ser fram emot att arbeta vidare med, säger Cecilia Vestin, vice vd och affärschef på SMB, i ett pressmeddelande. 

Läs även: LISTA: Största affärerna rekordåret 2021

Det nya bolaget SMB utvecklar och förvaltar svenska myndighetsbyggnader med staten som hyresgäst. Bolaget äger, utvecklar och förvaltar i dag fastigheter till ett värde om drygt 10 miljarder kronor och är hyresvärd för bland annat Polisen, Domstolsverket, Kriminalvården och Försvarsmakten. 

– Vi är mycket glada att Cecilia ansluter till oss på SMB. Behovet av myndighetsbyggnader i Sverige är fortsatt stort. Genom vår professionella förvaltning, kunnande om fastigheter och starka finansiella ställning är vi en mycket attraktiv partner till myndighetssverige, säger Fredrik Hedén, vd på Svenska Myndighetsbyggnader AB, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svenska Myndighetsbyggnader

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.