Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir vd för Tyréns Sverige

Publicerad: 15 april 2021, 13:40

Cecilia Granath är vd för Tyréns Sverige.

Foto: Tyréns

Cecilia Granath har utsetts till vd för Tyréns Sverige. Hon efterträder Johan Dozzi, som fortsätter som CEO för Tyrénskoncernen.


Ämnen i artikeln:

TyrénsTyréns Sverige

– Tyréns står idag starka på den svenska marknaden inom samhällsbyggnad och jag ser stora möjligheter framåt. Nu ser jag fram emot att fortsätta denna utvecklingsresa tillsammans med kunder och medarbetare, för att göra skillnad och skapa framtidens samhälle, säger Cecilia Granath, ny vd för Tyréns Sverige.

Cecilia Granath har arbetat inom Tyréns sedan år 2001. Hon har axlat olika linjechefsroller genom åren och har senast varit chef för bolagets svenska verksamhet. 

– Jag är mycket glad för att Cecilia blir Tyréns vd på den svenska marknaden. Cecilia har som Sverigechef och tidigare regionchef visat på ett starkt ledarskap, djup förståelse för affären och våra kunder samt satsningar inom innovation och hållbarhet, säger Johan Dozzi, CEO för Tyrénskoncernen, i bolagets pressmeddelande. 

Tyrénskoncernen bildade vid årskiftet en ny bolagsstruktur, där det nybildade bolaget Tyréns Group AB är koncernens moderbolag. De olika ländernas verksamheter inordnas i separata dotterbolag. Koncernen finns idag i tre geografiska marknader - Sverige, Storbritannien och Östeuropa. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

TyrénsTyréns Sverige

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.