Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny verksamhetsutvecklingschef på Rikshem

Publicerad: 26 oktober 2020, 10:47

Vd:n för Libitium, ett bolag som arbetar med digitala bostadslösningar, har anställts som verksamhetsutvecklingschef på Rikshem.


Ämnen i artikeln:

Rikshem

Rikshem skriver i ett pressmeddelande att Sandra Isberg har rekryterats till den nyinrättade tjänsten verksamhetsutvecklingschef på bostadsbolaget.

Läs även: Han lämnar Rikshem för Catella

Sandra Isberg kommer närmast från en tjänst som vd för Libitum och har dessförinnan jobbat på bland annat Skanska som inköpschef för Hus Skanska Sverige.

– Sandras erfarenhet från bland annat inköp, verksamhetsstyrning och utveckling av gemensamma arbetssätt kommer bidra till att vi kan utveckla och dra nytta av de skalfördelar som finns i bolaget och bli effektivare. Jag ser verkligen fram emot att få välkomna henne till Rikshem i denna, för bolaget, nya roll, säger Anette Frumerie, vd på Rikshem, i ett pressmeddelande.

Läs även: Rikshem säljer i Nacka kommun: ”Vi lämnar nu över taktpinnen”

Sandra Isberg tillträder sin nya tjänst den 11 januari 2021 och kommenterar det nya jobbet så här:

– Jag har en stark drivkraft att förbättra verksamheter och se hur vi kan underlätta för medarbetare i deras vardag. Att få kombinera det med att bidra till en hållbar samhällsutveckling som en del av Rikshem känns mycket inspirerande.

Som verksamhetsutvecklingschef på Rikshem kommer Sandra Isberg att ansvara för avdelningarna Hållbarhet, Digitalisering och Inköp.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Rikshem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.