Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny vd på SKB

Publicerad: 10 december 2021, 13:36

Ingrid Gyllfors är ny vd för SKB

Foto: SSSB

Ingrid Gyllfors har utsetts till ny vd för SKB. Hon efterträder Eva Nordström som avgår efter sju år på vd-posten.


Ämnen i artikeln:

SKB

SKBs styrelse har valt Ingrid Gyllfors som ny vd för det kooperativa bostadsbolaget. Hon kommer närmast från rollen som vd på stiftelsen Stockholms Studentbostäder och har dessförinnan bland annat jobbat på Ebab, inom Solna stad och på Fastighetskontoret i Stockholms stad. 

– Stockholmsregionen är och ska vara en fantastisk plats att leva och bo i. Att få arbeta med människors hem är viktigt och en ynnest. Därför ser jag verkligen fram emot att få axla ansvaret som vd på SKB, en medlemsägd förening som i mer än 100 år bidragit till just detta?, säger Ingrid Gyllfors, blivande vd på SKB, i ett pressmeddelande. 

Läs även: Eva Nordström slutar på SKB

Ingrid tillträder under senvåren 2022.

– Vi välkomnar Ingrid Gyllfors till SKB och är mycket glada över att hon ska leda och driva den fortsatta utvecklingen av en unik förening och en aktiv samhällsaktör. Hon har en gedigen erfarenhet från branschen och stor kunskap i att leda ett bostadsföretag, säger Charlotte Axelsson, styrelseordförande SKB, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SKB

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.