Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny vd på Adapteo

Publicerad: 25 april 2022, 09:39

Foto: Peter Kroon

Johanna Persson blir ny vd och koncernchef för Adapteo Group. Hon kommer närmast från det cirkulära textilserviceföretaget Elis (f.d. Berendsen) där hon innehaft rollen som Chief Operating Officer för den nordiska organisationen och tillträder den 27 juni.


Ämnen i artikeln:

AdapteoSvepet

– Jag ser fram emot att bli en del av Adapteo och att få lära känna alla nya kunder och kollegor. Precis som textilbranschen står bygg- och fastighetssektorn inför stora klimatutmaningar. Med en cirkulär affärsmodell och ambitiösa hållbarhetsmål har Adapteo goda möjligheter för att vara drivande i den omställning branschen behöver. Samtidigt har vi en ambitiös tillväxtresa framför oss och för att bli framgångsrika i den måste arbetet ske i nära samarbete med kunder, medarbetare och leverantörer, säger Johanna Persson, ny vd och koncernchef på Adapteo.

Johanna Persson har också varit vd för Berendsen Sverige och haft ledande befattningar på bland annat Nord-Lock och Duni.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

AdapteoSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.