Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny vd för Besqab efter Frumerie

Publicerad: 12 mars 2020, 10:01

Caroal Lavén.

Foto: Besqab

Nu är det klart vem som tar över vd-rollen på Besqab efter Anette Frumerie. Det blir Carola Lavén som närmast kommer från fastighetsbolaget Castellum.


Ämnen i artikeln:

BesqabCarola LavénCastellumAnette Frumerie

Det är styrelsen i Besqab som beslutat att anställa Carola Lavén, 48 år och civilingenjör från KTH, som ny vd för bolaget efter det att Anette Frumerie lämnar för att i stället bli vd för Rikshem.

Carola Lavén kommer närmast från Castellum där hon varit vice vd och investeringsdirektör. 

- Styrelsen är mycket glad att vi kunnat rekrytera Carola Lavén som ny vd för Besqab, säger Olle Nordström. Hon kommer att tillträda som vd för Besqab i början av maj. Carola har lång erfarenhet från fastighetsbranschen med inriktning mot projektutveckling och är en mycket uppskattad ledare. Jag är övertygad om att Carola kommer kunna ta Besqab till nästa nivå genom att vidareutveckla Besqabs affär och organisation, styrelseordförande i Besqab i ett pressmeddelande. 

Läs även: Lavén lämnar NCC för Castellum 

Carola Levén kommenterar det nya uppdraget:

- För mig är Besqab attraktivt av flera skäl, dels har bolaget höga ambitioner och är duktiga på det de gör, dels lockar det mig att få jobba med bostäder som ligger så nära människors vardag, säger Carola Lavén i en kommentar.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.