Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny Sverigechef för Newsec Advisory

Publicerad: 25 januari 2022, 10:09

Foto: Newsec

Newsec utser Johanna Hessius som ny Sverigechef för Newsec Advisory.


Ämnen i artikeln:

Newsec

Johanna Hessius internrekryteras och kommer närmast från en tjänst som COO för den svenska rådgivningsverksamheten. Hon har arbetat inom koncernen de senaste åtta åren och har dessförinnan en bakgrund som managementkonsult. 

– Det är med stor glädje som vi har utsett Johanna Hessius till ny landschef för den svenska rådgivningsorganisationen. Med ett modernt ledarskap, starkt driv och fokus kommer Johanna bidra till att vässa Newsecs erbjudande ytterligare och göra oss ännu bättre, säger Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet, i bolagets pressmeddelande.

Läs även: LISTA: Största affärerna rekordåret 2021

Johanna tillträder sin nya roll den 1 mars 2022. 

– Jag ser mycket fram emot att fortsätta bygga Newsec som bolag samt vara med och bidra till att vi blir en ledande europeisk tjänsteaktör inom fastighetssektorn. Att stärka Newsecs samlade erbjudande ytterligare och fortsätta utveckla teamet ser jag som viktiga fokusområden i min nya roll, säger Johanna Hessius, tillträdande landschef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Newsec

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.