Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny områdeschef för Riksbyggen

Publicerad: 3 september 2019, 04:33

Anna-Karin Zarin går till Riksbyggen.

Foto: Riksbyggen

Ska leda Riksbyggens bostadsutveckling i Uppsala, Gävle och Dalarna.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Ska leda Riksbyggens bostadsutveckling i Uppsala, Gävle och Dalarna.

Riksbyggen har rekryterat Anna-Karin Zarin till ny marknadsområdeschef för bolagets bostadsutveckling i Uppsala, Sigtuna, Norrtälje, Gävle, Falun och Borlänge. Hon kommer närmast från konsultföretaget Bylero och tjänsten som projektledare och kvalitets- och miljösamordnare.

– Uppsala växer och det ska bli väldigt roligt att bidra till stadens tillväxt på ett så konkret sätt som bostadsbyggande innebär. Riksbyggen är dessutom ett tydligt värderingsstyrt företag med fokus på långsiktighet, trygghet och hållbarhet, säger Anna-Karin i ett pressmeddelande.

Tidigare arbetschef på Peab
Anna-Karin har tidigare bland annat arbetat som arbetschef på Peab Bostad och som bygg- och projektledare på Bjerking.

Riksbyggens bostadsproduktion omfattar hyres– bostadsrätter, egnahem samt kooperativa hyresrätter för äldre. Bolaget har sedan 1950 byggt 6 750 bostadsrätter i Uppsala.

Anna Karin Zarin tillträder den 1 november.

Som Fastighetsnytt berättat tidigare tillträder Johanna Frelin som ny vd för Riksbyggen vid årsskiftet. Hon kommer närmast från rollen som vd på Tengbom.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.