Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny HR-direktör på Rise

Publicerad: 15 augusti 2022, 14:43

Annette Anjou blir ny HR-direktör på Rise.

Foto: Rise

Rise tillsätter en ny HR-direktör som kommer att ingå i koncernledningen.


Ämnen i artikeln:

Svepet

Annette Anjou blir ny HR-direktör i Rise den 1 september. Hon har över 20 års erfarenhet av att jobba med strategisk HR i branscher som läkemedel, telekom, bygg, fordon och bankverksamhet. 

Annette Anjou har en magisterexamen i internationell företagsekonomi från Lunds universitet och en licentiatexamen i företagsekonomi inom strategi, styrning och konkurrenskraft från Linköpings universitet.

Annette Anjou har redan arbetat på Rise en tid, men Rises vd Pia Sandvik gläds åt Annette Anjou nu får tjänsten permanent.

- Vår kultur är också avgörande för att våra medarbetare ska kunna vara sitt bästa jag. HR-direktören har därmed en mycket viktig roll. Jag har de senaste månaderna fått se Annette ta sig an uppgiften att leda vår HR och Internkommunikationsfunktion med stort engagemang för Rise och för människorna som finns här. Därför är jag väldigt glad att Annette blir kvar som HR-direktör, säger Pia Sandvik, vd.

Annette Anjou själv ser fram emot sitt nya uppdrag.

-  Jag ser nu verkligen fram emot en spännande höst, säger Annette Anjou, HR-direktör.

NOMI MELIN LUNDGREN

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.