Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny HR-chef på Sweco Sverige

Publicerad: 23 mars 2022, 12:51

Hanna Wallstedt ny HR-chef på Sweco Sverige

Foto: Sweco

Sweco Sverige har utsett Hanna Wallstedt till ny HR-chef. Hanna tillträder den 17 augusti.


Ämnen i artikeln:

Sweco

Hanna Wallstedt kommer närmast från rollen som HR-direktör Sverige på Arla Foods och har dessförinnan bland annat drivit eget som managementkonsult. 

– Jag är glad att välkomna Hanna till Sweco. Som en av Sveriges största arkitekt- och teknikkonsultbolag är det avgörande att vi är en attraktiv arbetsgivare där människor kan utvecklas. I Hanna får vi en trygg och erfaren ledare med starkt affärsdriv och vana att driva förändring, säger Ann-Louise Lökholm-Klasson, vd Sweco Sverige, i en kommentar. 

Läs även: Så vill Sweco fylla tomma lokaler

I sin nya roll på Sweco Sverige får Hanna ansvar för den fortsatta strategiska utvecklingen och totalt cirka 25 medarbetare på avdelningen. Hanna blir även en del av Sweco Sveriges ledningsgrupp. 

– Jag ser fram emot att bli en del av Sweco som så tydligt vill göra skillnad på riktigt och bidra till en hållbar samhällsutveckling med all den expertkompetens som finns inom bolaget. Mitt viktigaste uppdrag blir att jobba för att Sweco ska vara förstahandsvalet för ingenjörer och arkitekter, säger Hanna Wallstedt, tillträdande HR-chef Sweco Sverige, i pressmeddelandet. 

Nuvarande HR-chef Susanne Castwall lämnar posten i augusti. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Sweco

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.