Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny HR-chef på Rikshem

Publicerad: 8 mars 2022, 09:11

Foto: Rikshem

Rikshem har plockat in Maria André Ahlgren som ny HR-chef. Maria kommer ingå i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Rikshem

Maria André Ahlgren har en bred erfarenhet av HR och har tidigare bland annat varit HR-chef på Coor Service Management. Hon kommer närmast från egen verksamhet. 

– Medarbetarna är grunden till företagets framgång och HR-funktionen spelar en viktig roll i att bidra med rätt förutsättningar för att Rikshem ska vara en attraktiv arbetsgivare. Marias erfarenhet som ledare och hennes såväl strategiska som operativa kunskaper i HR-frågor kommer att vara viktiga för att utveckla både företaget och medarbetarna vidare, säger Anette Frumerie, vd Rikshem, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Lista: 18 unga talanger - här är morgondagens kvinnliga makthavare i branschen

Maria tillträder sin nya roll den 9 mars 2022. 

– Jag ser fram emot att börja på Rikshem och utveckla HR-arbetet vidare. Rikshem är i en spännande fas där min erfarenhet av att leda i förändring och att kunna balansera mellan HR och det företagsövergripande kommer att kunna bidra till verksamhetens fortsatta utveckling, säger Maria André Ahlgren, tillträdande HR-chef, i en kommentar. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Rikshem

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.