Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny hållbarhetschef på WSP

Publicerad: 4 april 2022, 10:50

Foto: WSP

WSP utser Camilla Mattson som ny hållbarhetschef. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

WSPSvepet

Camilla Matsson är civilingenjör i grunden och har bred bakgrund inom hållbarhet. Hon kommer närmast från rollen som hållbarhetschef på Forsen och har dessförinnan bland annat arbetat med social hållbarhet och hållbar textilproduktion på H&M och som hållbarhetskonsult och chef på Sweco samt Iterio. 

– Med Camilla Mattsson som ny hållbarhetschef får vi en viktig pusselbit i att samla bolagets alla kompetenser och starka drivkraft inom hållbarhet och klimat. WSP är en av de starkaste aktörerna i branschen och vi har inga planer på att slå ner på takten, säger Håkan Danielsson, vd WSP Sverige, i en kommentar. 

Läs även: Starkt hållbarhetsarbete - men Fabege backar på viktig post: ”Speglar den utmaning byggbranschen står inför”

Camilla Mattson tillträder sin nya roll den 1 juni. 

– WSP har en bra bredd inom de områden som intresserar mig. Därtill är WSP ett globalt företag med stor potential att påverka samhällsutvecklingen. Dessutom ser jag stora ambitioner på hållbarhetområdet, både nu och framåt. Att få göra detta tillsammans med så många kompetenta och engagerade medarbetare är verkligen en förmån, säger Camilla Mattsson, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

WSPSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.