Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny COO på NREP Sverige

Publicerad: 16 mars 2020, 15:52

Maria Sahlén är ny COO på NREP Sverige.

Foto: NREP Sverige

Maria Sahlén har rekryterats till tjänsten som chief operating officer för NREP Sverige.


Ämnen i artikeln:

NREPPWC

Förutom att ansvara för det operativa arbetet i Sverige kommer Maria Sahlén även bidra till bolagets satsning på nya affärer, skriver NREP Sverige i ett pressmeddelande.

Maria Sahlén har tidigare varit konsult åt NREP Serige men kliver nu in i bolaget. Hon kommer senast från PWC där hon var partner och head of banking and capital markets. 

”Jag har arbetat med NREP som konsult under en period och vet vilken inspirerande tillväxtresa bolaget befinner sig på. Därför är jag glad över att nu bli en del av teamet som driver utvecklingen av bolagets svenska verksamhet. Den kompetens och vilja att göra samhället ännu bättre som jag upplever finns hos NREP gör att jag är säker på att vi kommer kunna åstadkomma riktigt bra saker framöver. Nu ser jag fram emot att kavla upp ärmarna och sätta igång arbetet med mina nya kollegor”, säger Maria Sahlén, i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NREPPWC

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News