Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir ny affärsområdeschef på WSP Management

Publicerad: 13 september 2021, 14:23

Maria Grimmer

Foto: Oskar Hjelm

Maria Grimmer kliver nu in i rollen som chef för hela affärsområdet Management på WSP.


Ämnen i artikeln:

WSP

– Jag trivs väldigt bra på WSP. Trots att vi är ett stort och globalt företag har vi en unik företagskultur som är både nyfiken och ödmjuk. Det ger bra förutsättningar för att vi ska kunna arbeta ännu tätare tillsammans. Mitt mål är att vi på affärsområdet Management ska kunna bidra ännu mer till att stärka WSP inom både projektledning och projektorganisation, säger Maria Grimmer, nybliven affärsområdeschef för WSP Management, i bolagets pressmeddelande. 

Maria Grimmer började sin karriär på WSP som landskapsarkitekt i Falun för över 20 år sedan och förra året återvände hon till bolaget i rollen som regionchef för WSPs projektledare i Stockholm. Nu tar hon plats i bolagets ledning som affärsområdeschef. 

– Jag är glad över att Maria vill fortsätta utveckla vår projektledarverksamhet, men nu med ett nationellt ansvar. Hon har i sin roll som regionchef visat på sin förmåga att leda och att utveckla verksamheten med god lönsamhet och kundnöjdhet, säger Håkan Danielsson, vd på WSP Sverige, i pressmeddelande

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

WSP

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.