Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir fastighetsdirektör på Akademiska Hus

Publicerad: 20 januari 2022, 12:34

Anna Alsborger har utsetts till fastighetsdirektör på Akademiska Hus

Foto: Akademiska Hus

Akademiska Hus plockar in Anna Alsborger som fastighetsdirektör. Anna tillträder den 1 februari 2022.


Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Anna Alsborger kommer närmast från egen verksamhet och har dessförinnan lång erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen inom bland annat Hemfosa, Hemsö och Kungsleden. Hon har även styrelseuppdrag i Internationella Engelska Skolan. 

– Utbildning ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att tillsammans med Akademiska Hus medarbetare och kunder fortsätta utvecklingen av attraktiva kunskapsmiljöer och campus. Jag lockas också av att arbeta för ett bolag som både kan och vill göra skillnad på hållbarhetsområdet, säger Anna Alsborger, fastighetsdirektör på Akademiska Hus, i ett pressmeddelande. 

Läs även: Lista: Så ser fastighetsbolagens styrelser ut 

I sin nya roll på Akademiska Hus kommer Anna även ingå i ledningsgruppen. 

– Jag är glad över att välkomna Anna till Akademiska Hus. Med sitt goda ledarskap och sin gedigna erfarenhet av att arbeta med samhällsfastigheter, kommer hon att kunna bidra med mycket i det spännande utvecklingsskede som vi befinner oss i, säger Caroline Arehult, vd för Akademiska Hus, i pressmeddelandet. 

 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Akademiska Hus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.