Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir fastighetschef på Inwita

Publicerad: 19 januari 2022, 10:22

Foto: oatawa

Inwita Fastigheter, Wästbygg Gruppens fastighetsbolag, plockar in Eva Thulin i rollen som fastighetschef.


Ämnen i artikeln:

WästbyggInwita Fastigheter

Eva Thulin kommer närmast från rollen som fastighetschef Handel och områdesutveckling på Vasakronan. Hon kliver in som fastighetschef på Inwita i slutet av januari. 

– Samhällsfastigheter är ett prioriterat område för oss och för att kunna utöka vår portfölj av egenägda fastigheter behöver vi personer med förvaltningskomptens. Som fastighetschef kommer Eva att vara ansvarig för att bygga upp och driva arbetet i Inwita med målsättningen att stärka koncernens affär inom samhällsfastigheter. Vi ser fram emot att välkomna Eva till Wästbygg Gruppen i slutet av januari, säger Jonas Jönehall, vice koncernchef/CFO, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Minst 4 miljarder upp i rök – branschen kräver att stöd återinförs 

Wästbygg Gruppen startade Inwita Fastigheter för två år sedan med syftet att kunna erbjuda en helhet inom samhällsfastigheter, vilket innefattar utveckling och entreprenad samt ägande och förvaltning. Bolagets första projekt, trygghetsboendet Häggen i Halmstad, har nyligen färdigställts. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

WästbyggInwita Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.