Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir CIO på Alecta Fastigheter

Publicerad: 31 augusti 2021, 10:05

Foto: Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter plockar in Jenny Lindholm i rollen som CIO med tillträde i oktober. Jenny kommer även ingå i ledningsgruppen.


Ämnen i artikeln:

Alecta

Jenny Lindholm har tidigare arbetat i ledande roller hos exempelvis Catella, Niam, Hemfosa samt Nyfosa och kommer närmast från rollen som Director Nordics på Allianz Real Estate. 

— Målet att dubblera vårt innehav är en ambitiös satsning som ska skapa en trygg och bra avkastning för Alectas pensionssparare. Med Jenny Lindholm får vi en mycket erfaren person vid rodret för vår expansionsresa. Vi är mycket glada att välkomna henne till oss , säger Lena Boberg, vd på Alecta Fastigheter, i bolagets pressmeddelande.

I sin nya roll som CIO på Savills kommer Jenny ansvara för transaktioner och analys i Sverige men på sikt även i övriga Norden. 

— Att vara med och bygga ett modernt fastighetsbolag från grunden är i mina ögon lika mycket en utmaning som en möjlighet. Alecta Fastigheter har redan en intressant, diversifierad portfölj och jag ser fram emot att förstärka den ytterligare med framtidssäkrade tillskott i såväl etablerade som snabbväxande områden, kommenterar Jenny Lindholm, tillträdande CIO på Alecta Fastigheter, i pressmeddelande. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Alecta

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News