Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon blir chef för Tengbom i Göteborg

Publicerad: 4 november 2021, 15:47

Kajsa Crona blir ny chef för Tengbom i Göteborg

Foto: Kristin Lidell

Kajsa Crona blir ny chef för Tengboms Göteborgskontor med start i januari 2022.


Ämnen i artikeln:

Tengbom Arkitekter

Kajsa Crona kommer närmast från Sweco och rollen som Head of Business Development Housing Architecture. Hon är även styrelseledamot i BIM Alliance.

– Kajsa är helt rätt person att leda vårt Göteborgskontor in i framtiden. Med hennes bredd som framgångsrik arkitekt inom bostäder och hållbarhet, professur på Chalmers, starka affärsfokus och som ett högst relevant namn i branschen kommer hon bidra såväl till utvecklingen av kontoret som till Tengbom i stort. Jag ser fram emot att få börja arbeta tillsammans, säger Jan Mattsson, vd på Tengbom, i bolagets pressmeddelande. 

Läs även: Sveriges Arkitekters ordförande Emina Kovacic: ”Har blivit tydligt hur sårbart allt är”

I sin nya roll på Tengbom kommer Kajsa driva och utveckla Göteborgskontoret framåt tillsammans med kontorets 70 medarbetare. Hon blir även en del av Tengboms koncernledning. 

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med och bidra till Tengboms resa framåt – att få synliggöra Tengboms arkitektur och tillsammans, genom vår arkitektur, verka för ett hållbart samhälle, säger Kajsa Crona, nyrekryterad kontorschef på Tengbom, i pressmeddelandet.

Kajsa ersätter Gunilla Haglund som varit tillgällig kontorschef i Göteborg sedan 1 oktober 2020. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Tengbom Arkitekter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.