Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon är ny kommunikationschef hos Tyréns

Publicerad: 9 september 2020, 14:37

Tyréns har rekryterat Susanne Eriksson i rollen som kommunikationschef. Susanne kommer närmast från PwC. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Tyréns

Susanne Eriksson kliver in i rollen som kommunikationschef hos Tyréns. Inom ramen för tjänsten kommer hon ha ett helhetsansvar för både den interna och externa kommunikationen i Sverige. Susanne kommer närmast från PwC där hon varit ansvarig för bolagets externa kommunikation och har tidigare även arbetat på Vasakronan Service Partner. 

– Susanne är en mycket rutinerad kommunikationschef och varumärkesutvecklare med stark digital profil. Med sin öppenhet, nyfikenhet och goda ledarförmåga kommer hon att göra ett fantastiskt jobb med att profilera företaget för framtiden, säger Cecilia Granath, Tyréns Sverigechef, i pressmeddelandet. 

Susanne ersätter Sandra Plavinskis, som blir kvar i ledningsgruppen som affärsstödschef för affärsstödsfunktionerna HR, kommunikation, marknad och juridik.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Tyréns

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News