Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon är ny chef för IT- och samhällsutvecklingen på Sweco

Publicerad: 2 april 2020, 11:30

Christina Skogster Stange är ny vd för Swecos verksamhet inom IT för samhällsutveckling.

Foto: Sweco

Sweco har anställt IT-veteranen Christina Skogster Stange som ny vd för verksamhetsområdena IT- och samhällsutveckling.


Christina Skogster Stange blir chef över cirka 240 medarbetare och blir en del av Sweco Sveriges ledningsgrupp, skriver konsultbolaget i ett pressmeddelande.  

Hon har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom både IT- och konsultbranschen, bland annat som vd, general manager och försäljningsdirektör.

Läs även: Nyköping bygger ut resecentrum - tar in Sweco

- Christinas erfarenhet av att leda och utveckla stora organisationer ger rätt förutsättningar för att vidareutveckla vår verksamhet inom IT för samhällsutveckling. Våra samhällen och städer är mitt inne i en stor digital omställning där de behöver bli smartare för att klara sin samhällsfunktion och nå klimatmålen. Sweco har en stor roll att spela och Christinas viktigaste uppgift blir att fortsätta vår tillväxtresa och driva på den digitala omställningen, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige, i ett pressmeddelande.

Christina Skogster Stange kommenterar sin nya tjänst så här:

- Det känns otroligt roligt och spännande att få förtroendet att vara med och driva Swecos fortsatta digitala resa. Jag ser fram emot att tillsammans med alla kompetenta medarbetare inom Sweco, och våra befintliga och nya kunder, få vara med och bidra till utvecklingen av smarta och hållbara samhällen och städer.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.