onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Hon är ny affärschef på Tyréns

Publicerad: 15 augusti 2019, 07:48

Alexandra Stassais Söderblom. Foto: Tyréns

Det stiftelseägda konsultföretaget inom samhällsbyggnad har rekryterat en ny affärschef som närmast kommer från Swedavia.

Ämnen i artikeln:

ArlandaSwecoSwedaviaTyréns

Det stiftelseägda konsultföretaget inom samhällsbyggnad har rekryterat en ny affärschef som närmast kommer från Swedavia.

Alexandra Stassais Söderblom har de senaste åren varit projektchef- och projektledare vid en rad stora infrastrukturprojekt, bland annat för utbyggnaden av Arlanda flygplats, Tvärförbindelse Södertörn, Förbifart Stockholms delprojekt Akalla-Häggvik samt Norra Länken.

Hon kommer närmast från en anställning på Swedavia.

Som affärschef för projektledning på Tyréns blir Alexandra Stassais Söderblom ansvarig för sex avdelningar inom projekt- och projekteringsledning, projektstöd, kvalitet, BIM, internationella affärer
och hållbart byggande med cirka 90 medarbetare.

– Jag är fantastiskt glad över att börja på Tyréns och komma tillbaka till min hemmaarena. Tyréns står för mycket av det som är viktigt för mig – att ingen organisation kan byggas utan individerna i den. Jag ser med spänning fram emot att fortsätta utveckla affären och verksamheten, säger Alexandra Stassais Söderblom i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev