Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon är Lansas nya projektchef

Publicerad: 16 april 2020, 12:57

Ulrika von Wachenfeldt är ny projektchef på Lansa fastigheter. Foto: Lansa fastigheter

Lansa fastigheter satsar på att bli starkare inom projektmarknaden och rekryterar Ulrika von Wachenfeldt till den nya rollen som projektchef.

Ämnen i artikeln:

Lansa Fastigheter

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Lansa fastigheter, som grundades för fyra år sedan, har i dag en fastighetsvolym på tre miljarder kronor och en produktportfölj på ca 1,5 miljarder. Det vill man fördubbla inom de närmaste åren, bland annat genom en ännu större satsning på projektmarknaden.

– Som en förstärkning i det arbetet har vi rekrytetat Ulrika von Wachenfeldt som ny projektchef. Ulrika kommer att ansvara för att de projekt vi förvärvar och genomför håller hög standard och kvalitet och uppfyller våra kriterier på trygga bostäder med stort hållbarhetsfokus, säger Lansas vd Claes Malmkvist i ett pressmeddelande.

Ulrika von Wachenfeldt har över 20 års erfarenhet från bostads- och fastighetsmarknaden. Senast kommer hon från Härryda kommun utanför Göteborg, där hon varit projektansvarig för kommunens egna fastighetsbestånd. Dessförinnan jobbade hon många år med projektutveckling på Skanska och som projektledare inom bygg- och fastighet på Sweco.

– Jag brinner för att utveckla bostäder och skapa bra boendemiljöer för människor att trivas i. Jag inspireras av att skapa trygga och attraktiva bostadsprojekt där våra boende trivs och mår bra, här har jag mycket tankar och erfarenhet att bidra med”, säger Ulrika von Wachenfeldt.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev