Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hon är Castellums nya transaktionschef

Publicerad: 1 april 2020, 12:29

Kristina Sawjani är ny transaktionschef på Castellum.

Foto: Nyfosa

Castellum rekryterar Kristina Sawjani som ny transaktionschef. Hon kommer närmast från Mengus där hon också har varit partner.


Ämnen i artikeln:

CastellumMengusNyfosa Fastigheter

Kristina Sawjani har lång erfarenhet från fastighetsbranschen i allmänhet och Stockholms kontorsmarknad i synnerhet. Hon kommer närmast från Mengus där hon också varit partner. Tidigare har hon jobbat för bland annat Catella, AFA och Folksam och är sedan 2018 styrelseledamot i Nyfosa.

– Vi är glada över att rekrytera Kristina med sin breda kompetens och stora nätverk. Hennes erfarenheter från både rådgivnings- och ägarsidan är värdefullt i vårt arbete att fortsätta växa och utveckla portföljen i Norden, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum, i ett pressmeddelande.

”En spännande portfölj”

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med om Castellums fortsatta resa. Bolaget har en spännande fastighetsportfölj som ger goda möjligheter till att skapa kvalitetshöjande transaktioner både genom förvärv och försäljningar. Ett stabilt bolag som Castellum kommer att ha goda förutsättningar framöver och där vill jag gärna vara med och bidra, säger Kristina Sawjani. 

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.