Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Hoivatilat norpar Barck-Holst från Atrium Ljungberg

Publicerad: 18 augusti 2022, 14:27

Karin Barck-Holst tillträder som affärsutvecklingschef på samfastighetsbolaget Hoivatilat den 22 augusti.

Foto: Frida Funemyr

Hoivatilat rekryterar Karin Barck-Holst som affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon arbetat med utvecklingen av Nya Slussen. ”Med Karins gedigna och breda erfarenheter från branschen stärker vi oss nu ytterligare”, säger Maria Frid, vd Hoivatilat, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergNya SlussenSvepet

Karin Barck-Holst, som är civilingenjör KTH i botten, har ledningsgruppsmeriter från Folksam Fastigheter och Sweco Management och har även bland annat arbetat som projektchef på Borätt och Seniorgården. 

Hon har erfarenhet av flera stora stadsutvecklingsprojekt och vana av att driva förändrings- och utvecklingsprocesser, skriver Hoivatilat i ett pressmeddelande. 

Läs mer: Dipp inom hajpade segmentet samhällsfastigheter 

Barck-Holst tillträder nu på måndag, den 22 augusti. 

– Med ett mångårigt engagemang för hållbar stadsutveckling ser jag fram emot att på Hoivatilat få vara med och bidra till förändring som gör skillnad. Behovet av samhällsfastigheter är fortsatt stort och jag motiveras av Hoivatilats långsiktiga perspektiv och kundnära arbetssätt, kommenterar Karin Barck-Holst. 

Hoivatilat ingår sedan i början av 2020 i den belgiska koncernen Aedifica, vars moderbolag är börsnoterat i Bryssel och Amsterdam. Hoivatilats huvudkontor ligger i Uleåborg med filialer i Helsingfors och Danderyd.   

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.