Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Henrik Saxborn ny vd för Castellum

Publicerad: 5 December 2012, 08:04

Henrik Saxborn

Styrelsen i Castellum AB har beslutat att utse Henrik Saxborn, idag vice vd, till vd i Castellum. Han efterträder Håkan Hellström som går i pension.


Ämnen i artikeln:

CastellumHenrik Saxborn

Styrelsen i Castellum AB har beslutat att utse Henrik Saxborn, idag vice vd, till vd i Castellum. Han efterträder Håkan Hellström som går i pension.
– Det är både roligt och utmanande att få möjligheten att leda Castellum. Sedan har jag har ju jobbat i företaget sedan 2006 så jag känner till strategin och hur vi arbetar så det handlar mest om att ställa om från andreman till försteman, säger Henrik Saxborn.

Henrik Saxborn är sedan 2006 vice vd i Castellum och har arbetat nära nuvarande vd med utvecklingen av koncernen i bred bemärkelse men med särskilt fokus på affärsutveckling och investeringar. Tidigare arbetsliv innefattar bland annat ledande befattningar inom NIAM, private equity investerare inom fastigheter.

Henrik Saxborn börjar sin nya tjänst från och med årsstämman den 21 mars 2013. Vad gäller förutsättningarna på den svenska fastighetsmarknaden tror han på fortsatt stabilitet.
– Generellt är det så att vi lever i ett av de få länderna med en stark ekonomi, även om vi ser tecken på att den försvagas något. Men som vi också skrev i vår rapport för det tredje kvartalet så ser inte vi detta i våra siffror, utan uthyrningsnivån är god. Sedan är vi naturligtvis inte blåögda utan funderar över framtiden, men jag tycker att den svenska marknaden uppvisar stabilitet, säger Henrik Saxborn.

Mattias Fröjd

Ämnen i artikeln:

CastellumHenrik Saxborn

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.