Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Henrik Granström blir Newsecs nya vd

Publicerad: 29 Juni 2012, 04:00

Henrik Granström

Henrik Granström tillträder den 1 juli tjänsten som vd för Newsec och ersätter Urban Edenström som styrt bolaget under våren.


Ämnen i artikeln:

NewsecStronghold

Henrik Granström tillträder den 1 juli tjänsten som vd för Newsec och ersätter Urban Edenström som styrt bolaget under våren. 39-årige Granström är sedan tidigare vice vd för Newsecs moderbolag Stronghold, en post han fortsatt kommer att verka på parallellt med sin nya tjänst.

Enligt ett pressmeddelande från Newsec har Henrik Granström varit verksam inom Stronghold-koncernen sedan 2002 då han inledde sin karriär som executive trainee. Under sina tio år inom koncernen har han bland annat lett Datscha som vd under en femårsperiod. Han här även ett förflutit som konsult hos McKinsey.

I och med att Henrik Granström tar över rodret i Newsec återgår Urban Edenström till rollen som vd för Stronghold och styrelseordförande för Newsec samt systerbolagen Datscha och Niam.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

NewsecStronghold

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.