Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Henderson rekryterar i Sverige

Publicerad: 26 februari 2014, 08:14

Linus Nilsson

Henderson Global Investors har rekryterat Linus Nilsson som fastighetsanalytiker och portföljförvaltare. Han kommer närmast från Valad Property Group.


Ämnen i artikeln:

Henderson fastigheter

Linus Nilsson kommer vara baserad på Hendersons Stockholmskontor och ingå i det svenska teamet som leds av Johan Åström. Linus Nilsson kommer även ingå I Hendersons europeiska asset management team och vara ansvarig för en del av Hendersons Nordiska fastighetsportfölj.

– Norden är en av de mest eftertraktade fastighetsmarknaderna i Europa bland våra kunder. Med vår etablering i Sverige förbättrar vi möjligheterna att identifiera nya investeringsmöjligheter och utveckla vårt fastighetsbestånd med aktiv och närvarande förvaltning. Linus tillför en exceptionell analytisk kompetens och kommer vara ett mycket starkt tillskott till vårt svenska team, säger Johan Åström, Head of Property, Sverige.
Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Henderson

Ämnen i artikeln:

Henderson fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.